top of page

Loopbaanbegeleiding

in Deinze of Online

Talent op de juiste plek, dat werkt! Daar zijn wij bij Talent Worx! absoluut van overtuigd.
Het is alleen niet altijd zo eenvoudig om als werknemer zelf goed te weten wat nu die juiste plek is. Vaak rollen we na het afstuderen zonder veel na te denken van job naar job. Totdat het moment komt waarop je voelt dat het toch niet meer zo lekker zit. Naar je werk gaan wordt moeten, je voelt niet meer de sprankel en je energie is ver zoek

Loopbaanbegeleiding volgen kan dan een mooie oplossing zijn om terug zicht te krijgen op wie je bent en welke professionele context het beste past bij jou als persoon. We zoomen in op je talenten, je waarden en je competenties. We onderzoeken samen waar je energie van krijgt en welke werkomgeving het beste in jou naar boven kan halen

Je wordt zacht maar met de nodige daadkracht uitgenodigd om op zoek te gaan naar jouw persoonlijke criteria om jouw talent op de juiste plek in te zetten. Aan jou om daar vervolgens verder mee aan de slag te gaan!

Voor de coaching van particuliere medewerkers beschikken wij over een eigen coachpraktijk: Co.Con Coaching.  
Om gebruik te kunnen maken van het systeem van loopbaancheques van de overheid, zijn wij tevens aangesloten bij 2 gemandateerde loopbaancentra: Wijs Werken. 

LogoWijsWerken.png
logo_loopbaancheques nieuw.jpg

En hoe zit dat praktisch?

loopbaancheque

Loopbaancoaching kan je betalen met de loopbaancheque van VDAB. Om de 6 jaar heb je recht op 7u coaching voor 80€. De cheque bestel je via de website van VDAB. Hieronder kan je rechtstreeks doorklikken.

coaching

De loopbaancoaching vindt plaats in de praktijk van Co.Con Coaching. Er wordt standaard gewerkt in blokken van 2u. Heb je een andere voorkeur, neem dan even contact op. 

Afspraak maken

Wil je van start gaan met loopbaancoaching? Dan kan je meteen een afspraak boeken. Via de link hieronder zie je meteen de mogelijkheden.

Liever eerst vrijblijvend kennismaken? ook dat kan via de afsprakenagenda!

bottom of page